fbpx

Χορηγοί

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, σε όλους μας τους χορηγούς που συνέβαλαν ο κάθε ένας ξεχωριστά, στη δημιουργία του δικού μας οράματος.

Με τις γενναιόδωρες χορηγίες τους, μας δείχνουν πόσο εκτιμούν το έργο μας. Η στήριξή των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις επωνυμίες, είναι για εμάς μεγάλο κίνητρο στο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κάνουμε πράξη, την έμπνευση και τις ιδέες μας.

Οι ευγενικές χορηγίες προϊόντων είναι προσφορά εταιρειών με διάκριση και σεβασμό στο χώρο της ονυχοπλαστικής και της ομορφιάς.

Χορηγούς επικοινωνίας αποτελούν αγαπημένα μας περιοδικά & social media.

ΜΕΓΑΣ Χορηγός

xorigos-1
Σχετικά με την εταιρεία
Η GEL.IT.UP by GIUP® από τη δημιουργία της το 2011, κυριαρχεί και έχει καθιερωθεί παγκοσμίως στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου περιποίησης άκρων, λόγω των καινοτόμων και υψηλών προδιαγραφών προϊόντων της και των τεχνικών που έχει καταφέρει να αναπτύξει. Η έμφαση στη λεπτομέρεια, στην ποιότητα, στην ακεραιότητα και στην ικανοποίηση του πελάτη είναι οι κύριες αξίες της GEL.IT.UP by GIUP®. Tα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς και τις νομοθεσίες της Ε.Ε. Στην GEL.IT.UP by GIUP® προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ομορφιάς. Δέσμευση μας είναι συνεχής ανανέωση, βελτίωση και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων που παράγουμε! Το χρωματολόγιο των ημιμόνιμων βερνικιών GEL.IT.UP by GIUP® περιλαμβάνει περισσότερους από 400 κωδικούς και ανανεώνεται συνεχώς ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες των πελατών της εταιρίας! Η ηθική δεοντολογία της GEL.IT.UP by GIUP® για το περιβάλλον μας έκανε να κάνουμε την ανακύκλωση μια από τις προτεραιότητες μας και για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε το δικό μας recycling/waste management box στο οποίο συλλέγονται και αποστέλλονται για ανακύκλωση/ Waste Management Programme όλα τα χρησιμοποιημένα, άδεια και παλιά μπουκαλάκια ημιμόνιμων χρωμάτων, οποιασδήποτε εταιρίας. Επιπλέον, η ευαισθητοποίηση ως προς τα cruelty free προϊόντα άγγιξε την εταιρική υπευθυνότητα της GEL.IT.UP by GIUP® αφού σε όλα τα στάδια της παραγωγής των προϊόντων μας αλλά και των προμηθευτών μας απαγορεύονται τα εργαστηριακά πειράματα σε ζώα. Όλα τα προϊόντα μας έχουν δημιουργηθεί από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και έχουν εγκριθεί από τον παγκόσμιο οργανισμό Leaping Bunny International ως Cruelty Free.

Οι Χορηγοί

xorigos-mwcosmeo
Σχετικά με την εταιρεία
Mecosmeo, τα νέα καλλυντικά Ονυχοπλαστικής που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας! Επαγγελματικά προιόντα νυχιών για όλες τις εφαρμογές τεχνητών νυχιών. Η εταιρία μας βασίζεται στην υψηλης ποιότητας και στην προμήθεια των ασφαλών και αξιόπιστων καλλυντικών προϊόντων της. Ο ποιοτικός έλεγχος και η κατεύθυνση της τεχνολογίας έχει ανατεθεί σε εξειδικευμένο προσωπικό της Μecosmeo που παρακολουθεί συνεχώς και εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, εργάζεται παράλληλα με κοσμετολόγους και χημικούς εμπειρογνώμονες. Η εταιρεία μας ειναι Ελληνική με έδρα την Γερμανία.
xorigos-4
Σχετικά με την εταιρεία
Η εταιρία Lotus ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1974 και μέχρι σήμερα έχει χαράξει δυναμική και ανοδική πορεία σε ολόκληρη τη Ελλάδα, καθώς σε Κύπρο και Βαλκάνια. Η μεγάλη εμπειρία, η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων της, η δυνατότητά της να αντιδρά άμεσα στα μηνύματα των καιρών με νέα προϊόντα καθημερινής φροντίδας και επαγγελματικής περιποίησης, εξοπλισμό και αξεσουάρ για ινστιτούτα αισθητικής, κομμωτηρίου, ονυχοπλαστικής, μανικιούρ- πεντικιούρ, συνετέλεσαν ώστε η Lotus ΑΒΕΕ να καθιερωθεί στο χώρο της ομορφιάς.
xorigoi-logos-2
Σχετικά με την εταιρεία
H BM Development Solutions δραστηριοποιείται στον χώρο της διαδικτυακής προώθησης και διαφήμισης τα τελευταία 10 χρόνια. Διαχειρίζεται τα περιοδικά “BeautyMagazine.gr”, “BeautyMag.gr” και την μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα “Nails, all about".
xorigoi-logos-1
Σχετικά με την εταιρεία
Η NLB είναι η αγαπημένη μάρκα των επαγγελματιών της ονυχοπλαστικής. Έμπειροι αισθητικοί εμπιστεύονται την γκάμα μας εδώ και χρόνια, προσφέροντας τέλειο αποτέλεσμα στους πελάτες τους. Η γκάμα της Trosani αποτελείται από δεκάδες αποχρώσεις, τόσο σε τζελ, όσο και σε μανό, με διαβαθμίσεις που κυμαίνονται σε ποικίλλους τόνους του κόκκινου και επεκτείνονται στους πιο έντονους χρωματισμούς που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό.
xorigos-lechat
Σχετικά με την εταιρεία
Η LeChat Nail Care Products είναι μια πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρία προϊόντων για τα νύχια, για επαγγελματίες ινστιτούτων και spa. Προσπαθούμε συνεχώς να δημιουργούμε και να καινοτομούμε με προϊόντα εξαίρετης ποιότητας με σκοπό οι καταναλωτές μας να επιτύχουν όλα αυτά που αντιπροσωπεύει η LeChat: Μάθηση, Εμπειρία, Δημιουργία, Βοήθεια, Επιτυχία και Διδασκαλία. Δημιουργήθηκε το 1991 και προέρχεται από μια διορατική ιδέα, τη μέθοδο Powder Gel® . Από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει να γίνεται μια παγκόσμια πρωτοπόρος εταιρία στη βιομηχανία νυχιών. Η γραμμή των προϊόντων μας έχει επεκταθεί μέσα στα χρόνια με ποικίλες μεθόδους νυχιών, βερνίκια και εργαλεία για να μπορέσουμε να παρέχουμε στους επαγγελματίες των ινστιτούτων και spa τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες επιλογές. Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα από πολλούς αντιπροσώπους καλλωπισμού στους οποίους περιέχονται τα καλύτερα ινστιτούτα, spa και υπηρεσίες ομορφιάς. Η έμπνευσή μας, η δημιουργικότητα και η εξαιρετική διάκριση είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους. Δεν είμαστε απλά μια κατασκευάστρια εταιρία, αλλά ένας αληθινός συνεργάτης και φίλος σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία νυχιών. Σας προσκαλούμε να μεγαλώσετε μαζί μας και να ξεκινήσετε για το μονοπάτι της αριστείας και της επιτυχίας. LeChat Nails Academy Έχοντας ήδη διανύσει μία επιτυχημένη πορεία στον τομέα της αισθητικής, Στη LeChat Nails Academy λειτουργούν εκπαιδευτικά ταχύρρυθμα τμήματα ομορφιάς, στελεχωμένα με καταξιωμένες εκπαιδεύτριες με ανώτατες σπουδές ομορφιάς στα άκρα. Τα προγράμματα εκπαίδευσης της Σχολής Μανικιούρ – Πεντικιούρ & Ονυχοπλαστικής της Lechat Nails Academy έχουν ως στόχο των παρεχόμενων μαθημάτων της την προετοιμασία του σπουδαστή θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, ώστε στο τέλος των σπουδών του να έχει αποκτήσει τις γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες που θα του επιτρέψουν να προσφέρει στους πελάτες άψογες επαγγελματικές υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής. Όλα τα μαθήματα μανικιούρ – πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής είναι χωρισμένα σε ενότητες και κάθε ενότητα χωρίζεται σε θεωρητική και πρακτική κατάρτιση. Η θεωρητική κατάρτιση γίνεται με τη βοήθεια σύγχρονων μεθόδων εκπαίδευσης όπως διαφανειών, βίντεο κλπ από καθηγητές που επιλέγονται με κριτήριο τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την αγάπη τους για την τέχνη του μανικιούρ & της ονυχοπλαστικής.
xorigos-kimnails
Σχετικά με την εταιρεία
Η εταιρεία KIMNAILS PROFESSIONAL που ξεκίνησε ως σχολή μετεκπαιδευτικων σεμιναρίων nail art & design, ολοκληρώθηκε με την σειρά προϊόντων της. Προϊόντα υψηλής ποιότητας, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε τεχνίτριας το 2020. Με την υπογραφή της Ελευθερίας Κιμπαρογλου.
logo-final-e1605097423754

Ακολουθήστε μας